Jednak uszczelka, gliwicach zawieziona na sprawdzenie i planowanie, przy okazji wyszło że jedna świeca spalona
Oryginalne i zamiennik najlepsze i najtańsze części do Skody
Zwiń
X
-
Oryginalne i zamiennik najlepsze i najtańsze części do Skody
Witam,
chciałbym przedstawić moją ofertę skierowaną specjalnie dla Was - Forumowiczów - super rabaty na cały asortyment.
Ofertę poszerzam o nowe - oryginalne części i akcesoria do Skody. Na wszystko gwarancja producenta 12/24 miesiace. Jeśli znasz numerek części - napisz, jesli nie znasz - napisz co konkretnie potrzeba (potrwa to dłużej), ale znajde i wycenię.
Części taniej niż w ASO !! ZAPRASZAM
Potrzebujesz jakiejś części ? Spytaj, to nic nie kosztuje. Sprzedaję na wielu forach Internetowych, zaufało nam już wielu forumowiczów ! Państwa satysfakcja jest dla nas najważniejsza.
W ofercie mam części i akcesoria znanych światowych producentów(lemforder,trw, mann, LUK, Valeo, bosch, corteco, elring, dayco, conti, INA, Castrol, Motul,itp), nie chcem sprzedawać i nie sprzedaję chińszczyzny.
We wiosennej promocji tanie zestawy filtrów !
Proponuję
Olej silnikowy do silników na pompowtryskiwaczach - NAJTAŃSZY Oryginalny olej serwisowy GM (Opel), norma 505.01, 5W30 - 85zł
W ofercie mam cały asortyment znanego na forum Motula, np.:
Olej Motul Specific 505.01 - 130zł
A także w świetnych cenach oleje Elf i Castrol.
Filtr kabinowy MANN CU3955 - 28zł
Jeśli ktoś życzy sobie coś specjalnego - postaram się sprowadzić i zrobić dobrą cenę, a na duże zamówienia specjalne rabaty!!
Wszystkie ceny powyżej są cenami brutto. Na cały asortyment jest gwarancja producenta. Klienci dostają do zamówienia paragon lub fakturę Vat.
Jako formę kontaktu preferuję email (najszybsza droga) : [email protected],tel. 609-339-598 lub prywatną wiadomość na forum.
Nie jesteś pewien ? Zapytaj. Satysfakcja gwarantowana !
Dane firmy:
Paweł Wójtowicz "Best Solutions"
OKW 18B/5
56-200 Góra
NIP: 501-001-54-19
Dziękuję za uwagę i zapraszam bo warto![/b]
-
-
Witam
Proszę o podanie ceny i kosztów wysyłki do Bydgoszczy chlapaczy przednich do skody octawi I?skoda octavia elegance 1.9 TDI/110km, 146tk
-
Cześć, z zamiennika proponuje (to sa czesci ktore sam do swojego auta bym wlozyl):
conti ct946 - 82zł
rolka prow ina1 - 109zł
rolka prow ina2 - 56zł
rolka prow ina - 53zł
rolka nap ina - 126zł
pompa wody ruville - 122zł / hepu - 154zł
oryginał zestaw paska rozrzadu drogi bo aż : 870zł
pompa wody - 195zł (przy zwrocie starej pompy)
Komentarz
-
-
Oryginalny zestaw naprawczy rozrządu : pasek, rolki, śruby : 590zł
pompa wody oryginalna - 190zł (wymagany zwrot starej - kaucja zwrotna)
porządne zamienniki (takie jakie ja bym włożył do mojego auta):
pasek :
conti - 95zł / dayco - 68zł
rolka napinająca:
ruville - 131zł
rolki prowadzące:
pierwsza - 106zł
druga - 50zł
trzecia - 50zł
pompa wody:
ruville - 120zł albo Hepu - 154zł
pozdrawiam serdecznie, Paweł
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez icegoranetCześć, z zamiennika proponuje (to sa czesci ktore sam do swojego auta bym wlozyl):
conti ct946 - 82zł
rolka prow ina1 - 109zł
rolka prow ina2 - 56zł
rolka prow ina - 53zł
rolka nap ina - 126zł
pompa wody ruville - 122zł / hepu - 154zł
oryginał zestaw paska rozrzadu drogi bo aż : 870zł
pompa wody - 195zł (przy zwrocie starej pompy)
Komentarz
-
-
dziwne bo oba paski są do tego samego silnika i nigdzie nie jest napisane że starcza na 60 tysięcy, proponuje to co markowe i w dobrej cenie.
Czym się Marcinie podpierasz w tej tezie 60cio tysiecznej ? Mam przed sobą katalog contiego i nic takiego tam nie piszą ?
Cena drugiego paska:
CT1044 - 90zł brutto
pozdrawiam, Paweł
Komentarz
-
-
dziwne bo oba paski są do tego samego silnika i nigdzie nie jest napisane że starcza na 60 tysięcy, proponuje to co markowe i w dobrej cenie.
Czym się Marcinie podpierasz w tej tezie 60cio tysiecznej ? Mam przed sobą katalog contiego i nic takiego tam nie piszą ?
Cena drugiego paska:
CT1044 - 90zł brutto
pozdrawiam, Paweł
nie pamiętam dokładnie, jakieś 18 miesięcy temu rozkminialiśmy to i gdzieś takie info uzyskaliśmy. Ten CT1044 bodajże jest dodatkowo wzmocniony dlatego mówię byś miał to na uwadze bo co 60 tyś wymieniać rozrząd to mały sens kurka gdy można co 90
Komentarz
-
-
OK, dzieki Marcinie za odpowiedź, widzisz nawet nie wiedzialem a katalog Contiego milczy na ten temat, Internet również. W każdym razie Klient widzi i obserwuje MA propozycje na 2 rodzaje, chociaż cholender aż mnie to dziwi, żeby conti robił coś, co styka na 60 tysiecy...
pozdrawiam i zapraszam na zakupy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez icegoranetOK, dzieki Marcinie za odpowiedź, widzisz nawet nie wiedzialem a katalog Contiego milczy na ten temat, Internet również. W każdym razie Klient widzi i obserwuje MA propozycje na 2 rodzaje, chociaż cholender aż mnie to dziwi, żeby conti robił coś, co styka na 60 tysiecy...
pozdrawiam i zapraszam na zakupy
przyda się na przyszłość
ten pasek na 60 tyś ma odpowiednik w gatesie 5543xs
Pozdrowionka
Komentarz
-
Komentarz